Om oss

Vi startade utifrån en kärlek till riktigt god lakrits. Färsk och god lakrits är fortsatt vårt fokus men visionen för Goodish är större än så. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa godis. Vi ser en framtid där vårt sortiment inte begränsas av vad vi tidigare gjort, utan vad våra kunder vill ha. Med kvalitet, färskhet och service som ledord är det bara kreativiteten som sätter gränserna. 

Du hittar våra produkter i ca. 1450 butiker. Det ska dock sägas att den siffran ökar i snabb takt. I dagsläget finns vi tillgängliga på ICA, Coop, Circle K, Hemköp, City Gross, Eko Stormarknad, Tempo och några mindre aktörer

Sammantaget kan man säga att vi är ett ungt, modernt och nytänkande företag i godisbranschen. Men det enda du egentligen behöver komma ihåg är att om du ser att produkten är från GOODISH så är den garanterat god.

Vanliga frågor

Här finns svar på frågor som vi brukar få. Om du fortfarande inte hittar den informationen du letar efter så tveka inte att kontakta oss på valfritt tillvägagångssätt.

Vi säljer vår lakrits i dagligvaruhandeln under varumärket Finsk Lakrits. Vi finns där bland annat på ICA, Coop, Hemköp, City Gross, Eko Stormarknad, Tempo och vissa mindre kedjor. Du kan även hitta vår produktlinje Black Sweets på nästan alla Circle K-stationer.

Dessvärre inte än, men vi jobbar på det! I dagsläget finns våra produkter att hitta i ungefär 1450 butiker runt om i Sverige. Kontakta oss gärna om du vill veta var du hittar våra produkter nära dig.

Majoriteten av vår produktion sker i Finland och den resterande delen sker i Sverige.

Vi följer traditionella recept. Tillverkningen sker i toppmoderna fabriker med högsta livsmedelscertifiering. Allt för att garantera bästa resultat. Genom att endast använda oss av råvaror av högsta kvalitet lämnar vi inget åt slumpen.